22/09/2023

День миру

 Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

З нагоди Дня миру у Опорному закладі "Конятинський ліцей" пройшли ряд  тематичних  заходів. День розпочався святковою лінійкою  "Хай буде мир на всій планеті"!
Класними керівниками  проведені години спілкування «Мир на землі – радість у родині».
Школярі висловлювали  побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».
Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.
Хай буде мир завжди і всюди – це дуже важливо. Хай розпускаються квіти і посміхаються друзі, хай буде світло, затишно. Хай страх війни обійде кожен будинок на всій нашій планеті! Зі святом!🩵💛





Конятинський ліцей

Парижняк Тарас

0 Comments:

Дописати коментар